Jdi na obsah Jdi na menu
 


Novinky

6.11. Dnes jsem se zúčastnila zkoušek dle ZOP, ZPU v Ostravě-Porubě. Zde jsem složila zkoušku ZOP na 98 bodů. :)

16.10. Včera jsem se zúčastnila závodů: Štěkovytí, a v kategorii o nejkrásnějšího psa jsem získala svůj 1. pohár za 2. místo. :)

p1270993.jpg

 

25.7. O víkendu jsem byla na srazu potomků od Siaka. Byli tam i jeho nevěsty. Pásla jsem ovečky, zúčastnila jsem se soutěží. Na srazu dojeli 2 moje děti. Axa a Anemone. foto v galerii

26.6. Dne 18.6. jsem se zúčastnila závodů dle ZZO a Janou. No musím říct, že bylo dusno a skoro nikomu se cvičit nechtělo. :D Ale i tak jsme byli na 9. místě a v dospělých na 4. místě. foto v galerii

11.6. NEW video...plus foto z agility.

21.5. New foto v galerii ze včerejšího koupání.

7.5. Včera jsem se zúčastnila druhých závodů s Danem dle ZZO. A získali jsme krásných 50 bodů na poslušnosti. Foto najdete v galerii.

1.4. Přidáno pár nových fotek z března a opožděně z února. :)

23.2. Dneska jsem měla úžasný zážitek. S mým mladším kamarádem Asskem (německý ovčák). Byli jsme na cestě do parku, stáli jsme na příjezdovce do školy, Janča mi dala vodítko od border a chtěla zaponout zbytek. Jenomže vodítko jsem táhla po zemi a to zaujalo Asska, který aktivně vodítko chytil a vedl mě někam pryč, pak Janča zavolala, Assko se otočil, já to nečekala a letěla jsem za ním. No prostě zábava na tom kluzkém.

16.2. Přidáno pár fotek s mými páničky... ;)

15.2. Spuštěn nový web.